Miley Cyrus - Razigran stil popularne tinejdžerice

Ova popularna pjevačica i glumica je vedra 15-godišnjakinja, a njena omiljena obleka uključuje kaubojske čizme sparene ili s haljinom ili s hlačama.

Naziv:
Miley Cyrus - Razigran stil popularne tinejdžerice (Org. naziv: Miley Cyrus Dress Up)

Tagovi:

Facebook:
Opis:

Miley Cyrus je ime koje mnogi tek sada počinju pamtiti, a najpoznatija je po svojoj ulozi u filmu 'Hannah Montana'. Ova popularna pjevačica i glumica je vedra 15-godišnjakinja, a njena omiljena obleka uključuje kaubojske čizme sparene ili s haljinom ili s hlačama.

Odjeni Miley Cyrus koristeći ove savjete:

Odjeća
Miley voli lepršave, šarene haljinice, a također i uske traperice te slojevito oblačenje. Primjerice, jedna od kombinacija koja joj super stoji su uske traperice s topićem na kojem je obično neki otisak, a preko njega može neka bluzica ili slično. Miley kaže da obožava otiske lubanja, psića i srčeka, a također i svjetlucave otiske. Odlično joj stoje i uske trapke, preko kojih obuče primjerice bijelu tuniku do koljena. U slobodno vrijeme Miley se voli oblačiti u crni jeans i majice (dark look).
Frizura
Miley obično nosi raspuštenu kosu s laganim kovrčama. Rijetko kada je se može vidjeti s podignutom kosom, a tada je to najčešće konjski repić.
Obrazi i usne
Rumenilo koje Miley koristi je uvijek ružičaste boje, ali ne nanosi ga previše. Sjajilo te ruž za usne su također u ružičastoj varijanti.
Nakit i torbice
Nakit, torbice i šeširići nezaobilazni su kod ove tinejdžerske zvijezde. Obožava svjetlije torbice, koje uvijek odlično uklopi s ostatkom odjeće. I nakit je uvijek u kombinaciji s onim što je obukla. Često je to običan nakit kakav možeš vrlo lako naći po trgovinama.
Upute:

Oglasi

Facebook

Postani fan Otkij igre na Facebooku.

Prijatelji

Zanimljive i odlične stranice