Što je za večeru? Drugo posluživanje.

Odaberi recept i slijedi upute za pripremu obroka na ekranu. Da dovršiš igru pripremi svih sedam jela.

Naziv:
Što je za večeru? Drugo posluživanje. (Org. naziv: What's For Dinner? Second Serving.)

Tagovi:

Facebook:
Opis:

Posluži tonu ukusnih jela - i požuri, mi smo gladni!

Odaberi recept i slijedi upute za pripremu obroka na ekranu. Da dovršiš igru pripremi svih sedam jela. Što brže i točnije pripremiš jela po receptima to ćeš zaraditi više bodova.

Upute:
Prikupljanje sastojaka
Klikni na stastojak da ga odabereš. Prikupi sve potrebne sastojke što brže možeš. Nemoj odabrati nepotrebne sastojke (one koji nisu u receptu).
Guljenje
Klikni/Odaberi sastojak sa trake sa sastojcima na vrhu ekrana i stavi ga na drvenu dasku. Postavi ljuštilicu preko kužnog područja, klikni i drži lijevu tipku miša i vuci miš prema dolje za guljenje.
Rezanje
Klikni/Odaberi sastojak sa trake sa sastojcima na vrhu ekrana stavi ga na drvenu dasku. Postavi vrh noža na područje u obliku kruga te zatim klikni i drži lijevu tipku miša i vuci nož prema dolje kao bi nož rezao.
Cijeđenje
Klikni/Odaberi sastojak sa trake sa sastojcima. Klikni na strelicu i pomići mišem po zadanom području.
Ribanje
Klikni/Uhvatii sastojak u traci sa sastojcima. Da naribaš sastojak u zdjelu pomići mišem gore-dolje prateći područje na ekranu.
Mjerenje
Klikni/Odaberi sastojak kako bi bio dodan u vrč. Klikni na strelicu i pomići u lijevo kako bi se vrč nagnuo. Pusti tipku da odložiš vrč. Izmjeri točnu količinu da dobiješ maksimalne bodove.
Mješanje
Prati instrukcije na vremenskoj liniji. Klikni/Odaberi sastojak u traci sa sastojcima da ga dodaš u zdjelu. Pomići kursor miša oko zdjele da promješaš sve sastojke.
Prženje
Prati instrukcije na vremenskoj liniji. Klikni/Odaberi sastojak u traci sa sastojcima da ga dodaš na tavu. Kada dođe vrijeme za mješanje sastojaka klikni na ruku i pomići mišem lijevo i desno.
Kuhanje
Prati instrukcije na vremenskoj liniji. Klikni/Odaberi sastojak u traci sa sastojcima da ga dodaš u lonac. Kada dođe vrijeme za mješanje sastojaka pomići mišem lijevo i desno.
Pećenje
Prati instrukcije na vremenskoj liniji.
Serviranje
Napokon! Jelo je gotovo. Posluži jelo na tanjur i uživaj.

Oglasi

Facebook

Postani fan Otkij igre na Facebooku.

Prijatelji

Zanimljive i odlične stranice