Katy Perry - oblačenje

Obuci pjevačicu Katy Perry u glamuroznu odjeću i ostale modne dodatke.

Naziv:
Katy Perry - oblačenje (Org. naziv: Katy Perry Dressup)

Tagovi:

Facebook:
Opis:

Obuci pjevačicu Katy Perry u glamuroznu odjeću i ostale modne dodatke.

Informacije o pjevačici:

Katheryn Elizabeth Hudson (Santa Barbara, Kalifornija, SAD, 25. listopada 1984.), poznata kao Katy Perry, američka je kantautorica. Perry je postala svjetski poznata 2008. sa singlom "I Kissed a Girl" (koji je ujedno i prvi singl s alubma One of the Boys), koji je bio na vrhu glazbenih ljestvica u preko 30 zemalja.

2001. - 2007. - počeci karijere - Katy Perry je prvi album, Katy Hudson, izdala 2001. godine. Radi se o albumu kršćanske glazbe, koje je Katy izdala pod svojim rodnim prezimenom Hudson. Nakon objavljivanja tog albuma pridružila se grupi The Matrix i snima snimila album The Matrix koji je objavljen tek 2009. godine. Zatim je godine 2004. snimila (ali nikada objavila) album (A) Katy Perry s kojega su dvije pjesme dane Kelly Clarkson za njen četvrti studijski album. Godine 2007. izdala je svoj prvi EP - Ur So Gay.

2008. nadalje - One of the Boys era - Drugi studijski album, One of the Boys, izašao je 17. lipnja 2008. S njega su skinuta četiri singla: "I Kissed a Girl", "Hot N Cold", "Thinking of You" i "Waking Up in Vegas". Album je postigao veliki uspjeh i dosegao je dvostruku platinastu nakladu (preko 2.000.000 prodanih primjeraka).[1] "Hot N Cold", drugi singl s albuma, izašao je 9. rujna i dospio u top 5 u SAD-u. Treći singl s albuma bio je "Thinking of You", ujedno i njena prva balada, ali pjesma nije doživjela veći uspjeh na top listama. Četvrti singl "Waking Up in Vegas" je postao novi hit te je dosegao broj 2 Kanadi.

Veliki dio svoje popularnosti album duguje i kontroverznim tekstovima gej tematike ("I Kissed a Girl" te "Ur So Gay"), što je od Perry stvorilo gej ikonu. Katy Perry je promijenila prezime iz Hudson u Perry (djevojačko prezime njene majke) kako bi izbjegla zamjenu s glumicom Kate Hudson. Poznata je po svojem nekonvencionalnom stilu oblačenja, po odjeći žarkih boja, često protkanoj voćnim detaljima.

Preuzeto sa:
Wikipedija
Upute:
Obuci pjevačicu Katy Perry u glamuroznu odjeću i ostale modne dodatke.

Facebook

Postani fan Otkij igre na Facebooku.

Prijatelji

Zanimljive i odlične stranice