Oblačenje - Vanessa Hudgens

Obuci predivnu glumicu i pjevačicu Vanessu Hudgens.

Naziv:
Oblačenje - Vanessa Hudgens (Org. naziv: Vanessa Hudgens Dress Up)

Tagovi:

Facebook:
Opis:

Obuci predivnu glumicu i pjevačicu Vanessu Hudgens. Pronađi idealnu kombinaciju za mladu Vanessu Hudgens. Ukoliko ti zatreba pomoć klikni na tipku "Hint" da vidiš kako bi Vanessa trebala izgledati.

Informacije o pjevačici:

Vanessa Hudgens, punim imenom Vanessa Anne Hudgens. Ona je glumica i pjevačica koja se proslavila ulogom Gabrielle u filmu "High School Musical". Rođena je 14. prosinca 1988 u Salinasu, Kalifornija, SAD.

Mlada glumica koja je karijeru započela u filmovima Thirteen (2003.) i Thunderbirds (2004.). Njen debitantski muzički album prodan je u više od pola milijuna primjeraka. Velika obožavateljica pokojne Natalie Wood. Usto što je glumica, odlično pjeva i pleše. Obožava gledati horror filmove. Vanessa Hudgens obožava Porsche Carerra GT i smatra ga idealnim automobilom. U školi je obožavala znanstvene predmete. Njen prvi album prodan je u prvom tjednu u više od 34000 primjeraka, a nakraju u više od pola milijuna primjeraka. Jedno je vrijeme bila i model, a također zna svirati klavir. Obožava jesti čokoladu. Navodno ju je Zac Efron i zaprosio, a prije toga bili su u savršenoj vezi. Izdala je 2 albuma: Identifitet i Say Ok.

Preuzeto sa:
Wikipedija
Upute:

Oglasi

Facebook

Postani fan Otkij igre na Facebooku.

Prijatelji

Zanimljive i odlične stranice