Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze - Nevolje sa balončićima

Scrat još uvijek pokušava uhvatiti vječno neuhvatljivi žir, a u međuvremenu uspijeva pronaći pravu ljubav. No vjeverica Scrat završava na dnu provalije.

Naziv:
Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze - Nevolje sa balončićima (Org. naziv: Ice Age 3: Dawn Of The Dinosaurs - Bubble Trouble)

Tagovi:

Facebook:
Opis:

Scrat još uvijek pokušava uhvatiti vječno neuhvatljivi žir, a u međuvremenu uspijeva pronaći pravu ljubav. No vjeverica Scrat završava na dnu provalije. Tvoj zadatak u ovoj igri je, u ulozi vjeverice Scrat-a ili njegove partnerice Scratte, u balončiću skupiti što više žireva i doći do vrha planine. Pripazi da se ne sudaraš sa oštrim rubovima planine na svom putu prema vrhu.

Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze

Nakon iznimnog uspjeha prva dva nastavka, ovog ljeta kina će rashladiti "Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze".

Uz još nekoliko novih, svi naši omiljeni animirani junaci vratiti će se na čelu sa ljenivcem Sidom, mamutom Mannyjem i tigrom Diegom. Nesumnjivo, očekuje nas još jedna prava animirana avantura!

Scrat još uvijek pokušava uhvatiti vječno neuhvatljivi žir, a u međuvremenu uspijeva pronaći pravu ljubav. Manny i Ellie iščekuju rođenje svog malenog mamuta, ljenjivac Sid upada u nevolju kada pronađe jaja dinosaura i pokuša stvoriti vlastitu obitelj, a sabljozubi tigar Diego se počinje pitati je li 'omekšao' družeći se s svojim prijateljima.

Kada ih zapadne zadatak da spase jadnog Sida, družina kreće na pustolovinu u tajanstveni podzemni svijet, gdje doživljavaju bliske susrete s dinosaurima, sukobljavaju se s podivljalom florom i faunom te upoznaju nepopustljivog lovca na dinosaure, jednooku lasicu Bucka.

Službena stranica:
www.iceage3.com
Dio teksta preuzet sa:
Filmski.Net
Upute:
  • strelice lijevo i desno = upravljanje balončićem
  • space = podizanje balončića u zrak

Facebook

Postani fan Otkij igre na Facebooku.

Prijatelji

Zanimljive i odlične stranice