Brlog čudovišta: Knjiga strave

Proširena i nadograđena verzija popularne RPG igre. Kreiraj skupinu od četiri heroja od ukupno sedam različitih klasa.

Naziv:
Brlog čudovišta: Knjiga strave (Org. naziv: Monsters' Den: Book of Dread)

Tagovi:

Facebook:
Opis:

Proširena i nadograđena verzija popularne RPG igre. Kreiraj skupinu od četiri heroja od ukupno sedam različitih klasa, te se bori u dubinama tamnica povećavajući si snagu i tražeći blago.

Postoje tri jednistvene misije: Den of Corruption iz prve verzije igre, Den of Terror koju obilježuje dodatna borba sa boss-om na kraju svake razine i slekcija rijetkih ali intrigirajućih slučajnih dogačaja i mod preživljavanja gdje moraš opremiti ekipu sa najboljim oružjem i pripremiti se na beskonačane valove neprijatelja. Isto tako imaš mogućnost odabira težine igre.

Upute:

Prvi puta kada uđeš u borbu, razmjesti članove ekipa na odgovarajuće pozicije. Ratnici i ostali borci sa kratikim dometom idu u red najbliži neprijatelju, rendžeri i čarobnjaci idu u zadnji red. Kada je red na određenom članu tvoje ekipe, njegov portret će biti označen i jednostavno klikni na neprijatelja koji ti je u dometu. Možeš koristiti specijalne sposobnosti (čarolije liječenja, specijalni napadi itd.) iz tablice na lijevoj strani tako da prvo klikneš na sposobnost pa na metu.

Oglasi

Facebook

Postani fan Otkij igre na Facebooku.

Prijatelji

Zanimljive i odlične stranice